Mlynica medzi top 40 stavbami Európy

17. Október 2019
Virtuálne sídla

V našej skupine firiem združenej pod hlavičkou M2B.sk nám mimoriadne záleží na tom, aby všetky naše služby boli poskytované na najvyššej úrovni v danom segmente. To si v oblasti poskytovania služieb virtuálnych sídiel okrem kvalitnej a  mimoriadne zodpovednej práce všetkých kolegov, systému triedenia a správy pošty, vyžaduje aj zaujímavé a unikátne reprezentatívne nehnuteľnosti. 

Mlynica medzi top 40 stavbami Európy

Jedna z adries, kde si u nás môžete zriadiť adresu virtuálneho sídla s doplnkovými službami je v Biznis Centre Mlynica. Okrem toho, že ide o najnovšiu adresu v našom portfóliu kde je v súčasnosti len minimum klientov, ide aj o unikátnu stavbu a architektúru. Už pri jej obhliadke nás zaujala jej architektúra, unikátnosť, industrálny štýl, co-workingový a eventový koncept a rozhodli sme sa, že práve tento priestor a adresa môže byť zaujímavá aj pre Vás - našich klientov. 

Ako sa neskôr ukázalo - nemýlili sme sa. Architektúru a jedinečnosť MLYNICE si všimla aj Nadácia MIes van der Rohe, ktorá rozhoduje o Európskej cene za súčasnú architektúru a prvý krát si vybrala aj dielo zo Slovenska. Konverziu  industriálneho objektu MLYNICA vybrala do shortlistu medzi 40 Top stavieb Európy a my sme verím právom hrdí, že máme takúto unikátnu nehnuteľnosť v našom portfóliu a môže byť aj sídlom (aj keď len virtuálnym - možnosť prenajať si priestory v tejto nádhernej budove ste už nestihli) vašej spoločnosti. 

Sídlo firmy v Bratislave 1,2,3,4 a 5

Ak teda uvažujete nad virtuálnym sídlom firmy v Bratislave (viac o jeho výhodách si môžete prečítať tu) a hľadáte niečo viac, môže byť sídlo firmy v Mlynici tou správnou voľbou aj pre Vás. Detailné informácie sa dozviete tu: Virtuálne sídlo Mlynica v Bratislave 3 

Ak vlastníte viacero firiem a každú máte záujem mať na inej adrese - máme k dispozícii adresy vo všetkých mestkých častiach Bratislavy a pravidelne investujeme a dopĺňame nové. Na rok 2020 pre Vás pripravujeme doplnenie portfólia o dve nové adresy, opäť novostavby nádherné a opäť niečim iné. Prvá bude v blízkosti Národného futbalového štadióna (Tehelné pole) a druhá v Ružinove. Obe nové adresy budú niečím zaujímavé a výnimočné, ako projekt Mlynica spomenutý v tomto článku. Detaily prezradíme čoskoro. 

Uvažujete nad zriadením virtuálneho sídla v Bratislave ?

Aké sú jeho výhody, prečo sídlo firmy v Bratislave, prečo sídlo u M2B, aká je cena tejto služby, dá sa získať zľava? 

Bol pre vás tento článok užitočný?
Zdieľajte ho s priateľmi.

Prihláste sa na odber noviniek

AUTOR ČLÁNKU

Ing. Ondrej Mizerák M. Sc. R. Sc.

Ďalšie články z kategórie Virtuálne sídla

Ďalšie články z kategórie Virtuálne sídla